Industriegebieden

Waar ga jij werken?

Belangrijke industriegebieden in belgië

Onze uitzendkrachten zijn verspreid over heel België. Ze werken in Antwerpen, maar ook in de uithoeken van Limburg zijn ze actief. Daarom hebben wij meer dan 26 vestigingen door België en Nederland, waardoor we een nationale dekking bieden en tegelijkertijd lokaal opereren. Op deze pagina ontdek je meer over de belangrijkste industriegebieden in België.

De wereldhaven van Belgie

De wereldhaven van België

Antwerpen staat wereldwijd bekend als een van de grootste en meest dynamische havens. Als een belangrijk knooppunt voor internationale handel en logistiek huisvest de haven van Antwerpen een breed scala aan industrieën, waaronder de petrochemische sector, de diamantindustrie en de metaalverwerkende industrie. De stad is ook een centrum voor maritieme diensten en heeft een indrukwekkende rol in de wereldwijde scheepvaart.

Gent

Gent: Stad van Innovatie en Technologie

Gent heeft een stevige reputatie opgebouwd als een stad van innovatie en technologische vooruitgang. Met een focus op hoogwaardige productie en onderzoek en ontwikkeling, huisvest Gent belangrijke industriële clusters zoals de automobielindustrie, de biotechnologie en de textielindustrie. De stad is een broeinest van creativiteit en ondernemerschap, met tal van bedrijventerreinen en onderzoekscentra die bijdragen aan de economische groei.

Botlek Pro Industry

Luik: Het staalhart van België

Luik is historisch gezien een belangrijk centrum voor de staalindustrie in België. Met uitgestrekte industrieterreinen en hoogtechnologische staalfabrieken speelt Luik nog steeds een cruciale rol in de Europese staalproductie. Naast staal herbergt de regio ook bloeiende sectoren zoals de logistiek, chemie en de luchtvaartindustrie.

België's industriegebieden vormen een essentieel onderdeel van de Europese economie en dragen bij aan de wereldwijde markt. Elk van deze regio's heeft zijn eigen unieke kenmerken en draagt bij aan de diverse en veerkrachtige economie van het land. Of het nu gaat om handel, technologie, staalproductie of financiën, België blijft een cruciale speler op het wereldtoneel van de industrie.