Ons DNA

Pro Industry 3

Samen werken, samen winnen

Ons DNA

Bij Pro Industry België staat samen winnen centraal. Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie geloven we sterk in het belang van teamwork en streven we er voortdurend naar om samen met en voor onze klanten resultaten te behalen. Onze kernwaarden vormen de leidraad van onze organisatie en zijn de bouwstenen van ons DNA.

Wil je deel uitmaken van Pro Industry? Ontdek al onze interne vacatures!

Missie

Bij Pro Industry geloven we dat de industrie van vitaal belang is voor de economie en de welvaart van ons land. Het is onze missie om de industrie te versterken door werkgevers te helpen bij het vinden van de beste kandidaten en gekwalificeerde vakmensen te ondersteunen bij het vinden van de beste werkgevers. 

We streven ernaar om dé expert te zijn in de maakindustrie en een betrouwbare partner te zijn voor zowel werkgevers als vakmensen, zodat we samen het succes van de industrie kunnen vergroten.

Visie

Pro Industry is dé marktleider in Nederland wat betreft uitzendarbeid in de industrie. We geloven in de kracht van focus en specialisme en kennen de markt. Daardoor zijn we in staat onze klanten zorgvuldig te beoordelen op goed werkgeverschap.

We staan voor gelijke kansen en bieden de beste kandidaten toegang tot de beste werkgevers en blijven hen begeleiden en ontwikkelen. We zijn winnaars en geven niet op. We zijn vastberaden en betrokken om langdurige samenwerkingen te realiseren. 

Hierdoor zijn wij voor alle partijen een betrouwbare partner: de nummer 1 keuze die een wezenlijke bijdrage levert aan een duurzame arbeidsmarkt in de gehele maakindustrie. Wij onderscheiden ons door onze diepgaande kennis van de markt en de gedrevenheid van onze medewerkers.

Kernwaarden

  • Betrouwbare partners
  • Gedreven professionals
  • Samen winnen
  • Resultaatgericht ondernemerschap