Al 22 jaar exclusieve focus op de maakindustrie

Pro Industry 5

jouw partner in de maakindustrie

Samen werken, samen winnen

Pro Industry is dé uitzendspecialist in de industrie. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor de perfecte match tussen jou als werkzoekende en het bedrijf.

Bij Pro Industry geloven we sterk in de kracht van samenwerking. "Samen winnen" is niet voor niets een van onze kernwaarden. Onze accountmanagers staan klaar om werkgevers en technisch talent samen te brengen, zodat de ideale match ontstaat. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende baan in de industrie of naar gekwalificeerd personeel voor jouw organisatie, wij zijn er voor jou.

Onze focus op jobs in de industrie stelt ons in staat om snel de juiste kandidaten te koppelen aan de juiste werkgevers.

Met onze eigen unieke matchingtool zorgen we ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten worden voorgesteld en dat onze technische talenten enkel worden gematcht met vacatures die aansluiten op hun wensen.

Ons DNA

Pro Industry 3

betrouwbare partner

met een focus op de industrie


Bij Pro Industry streven we naar langdurige relaties met opdrachtgevers en technische professionals. We zijn niet zomaar een uitzendbedrijf; we zijn een betrouwbare partner die met je meedenkt en adviseert. Ons team van ervaren HR-consultants staat altijd voor je klaar en helpt je graag verder.

  • Exclusieve focus op de industrie
  • Groots in een nichemarkt
  • Grootste database met kandidaten én jobs