Uitzenden

Pro Industry 19 1

Jouw partner in de procesindustrie

De beste kandidaten voor iedere situatie

Wij zijn Pro Industry Uitzendbureau, dé expert in arbeidsbemiddeling in de procesindustrie. Wij voorzien in de beste kandidaten voor elke situatie binnen jouw organisatie. Met onze kennis en ervaring staan wij klaar om jou te assisteren bij het vinden van de perfecte match.

Of het nu gaat om zieke medewerkers, extra orders, vakantieperiodes, tijdelijke of langdurige vacatures, of als je op zoek bent naar een vaste kracht - wij hebben de oplossing! Uitzenden via Pro Industry biedt de beste kandidaten voor elke situatie binnen jouw bedrijf.

Kies je voor uitzenden, dan betaal je alleen voor de uren waarin de flexwerker daadwerkelijk voor je heeft gewerkt. Uitzenden geeft je optimale flexibiliteit wat betreft start- en einddatum.

Wat zijn de voordelen van uitzenden?

Snel inzetbaar

Handen tekort? Onze uitzendkrachten kunnen binnen één week bij je aan de slag.

Maximale flexibiliteit

Vang productiepieken gemakkelijk op . Snel op- en afschalen is geen probleem.

no cure, no pay

Je betaalt alleen voor de uren die de medewerker daadwerkelijk werkt.

Uitzendkrachten via Pro Industry

Neem vrijblijvend contact met ons op

Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij de maakindustrie met flexmedewerkers. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor korte projecten of naar personeel om over te nemen, Pro Industry heeft de gekwalificeerde vakmensen waar jij naar op zoek bent. De professionals van Pro Industry gaan altijd voor de beste match.